benzi transportoare, elevatoare,cuve mobile

Alex KFT

unu doitrei

 

Despre noi

Firma ALEX KFT. a fost infiintata in anul 1991 in Szolnok exclusiv de persoane private. De atunci ne-am creat un nume atat in Ungaria cat si in tarile limitrofe, ca producatori si comercianti de masini si instalatii pentru transportul si transbordarea cerealelor si marfurilor in vrac.
Profilul principal al firmei il reprezinta fabricarea de benzi transportoare, elevatoare cu cupa si cuve pentru toate domeniile din agricultura si industrie usoara,alimentara si non alimentara.

Firma cu cei 25 de angajati ai sai poate veni in intampinarea unei game largi de cerinte din domeniul utilajelor de transport. Prin solutii tehnice precise, realizarile noastre din industria alimentara, industria lemnului, hartiei si materialelor de constructie etc. cat si a fabricilor chimice sunt atestate de numeroase referinte. La noi cuvantul INOVATIE se scrie cu litere mari. In ultimii ani am facut foarte mult pentru dezvoltarea produselor noastre, deoarece numai cu produse la nivel mondial putem rezista pe piata.

Vezi detalii

 

Domeniul principal de productie

Domeniul nostru principal il reprezinta productia de benzi transportoare, elevatoare cu cupa, sisteme de descarcare vagoane, incarcrea magaziilor de cereale cu benzii transportoare suspendate cat si dezvoltarea si producerea de instalatii speciale si tehnologie pentru toate domeniile de transbordare.

Benzile transportoare mobile si transportoarele de incarcare servesc in special operatiunii de depozitare a cerealelor, selectiei fructelor si legumelor, incarcarii si descarcarii auocamioanelor, vagoanelor feroviare si vapoarelor.

Vezi detalii