benzi transportoare, elevatoare,cuve mobile

Benzi transportoare folosite in agricultura

Benzi transportoare mobile

Aceste tipuri de benzi transportoare au fost proiectate pentru firmele mici persoane fizice care se ocupa de agricultura pentru transportul cerealelor, cartofilor, morcovilor, cepei, cucuruzul, etc. O calitate buna ecestor benzi este incarcarea din gospodaria proprie a camioanelor se face cu multa usurinta chiar si materia prima insacuita.
Deoarece cadrul este din profil inchis de aluminiu banda transportoare este usoara si foarte manevrabila.
Avantajul aluminiului este un material aprx. necoroziv de acea durata de viata a cadrului este cu mult mai lunga.
Partea mobila a benzi transportoare este fabricat din metal vopsit cu sistem de tractare, ridicarea si coborarea benzi transportoare se face manual cu un levier aferent sistemului de ridicare coborare si nu in ultimul rand banda transportoare poate fi deplasata si de un singur om.

DATE TEHNICE

Tip T-099 T-100 T-101 T-102
Latimea benzi (mm) 300 400 500 650
Putere electrica (kW) 0,75 – 3,0
Viteza benzi (m/s) 0,4 – 3,15
Distanta intre axe (mm) 3000 – 6000
Banda PVC, 2 inserti logitudinale, suprafata fina/nervuri/nervuri laterale longitudinale, casetata, ruleaza pe suprafata neteda sau pe role

 

Tip T-201 T-202
Latimea benzi (mm) 500 650
Putere electrica (kW) 1,5 – 4,0
Viteza benzi (m/s) 0,4 – 3,15
Distanta intre axe (mm) 7000 – 10000
Banda PVC, 2 inserti logitudinale, suprafata fina/nervuri/nervuri laterale longitudinale, casetata, ruleaza pe suprafata neteda sau pe role

 

Benzi transportoare fixe

Printre benzile transportoare cu cadru din aluminiu fixe veti gasi si masa de sortare, masa cu cantar, benzile de finale, benzile care unesc doua sau mai multe tronsoane lungi si benzile cu rola magnetica de sortare a fierului.
Pentru benzile exterioare fabricam din tabla zincata sau din prelata acoperisuri pentru ca ploaia sa nu afecteze materia prima.
Benzile transportoare se pot comanda si cu banda din cauciuc.

t-100-mobil